Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

ELTE Cheerleaderek a Múzeumok Éjszakáján

2012.06.15. 11:00 - KRita

Ebben az évben először a Magyar Sportmúzeum és a Nemzeti Sportközpontok is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz, így június 16-án különleges élményben lehet részük a Puskás Ferenc Stadion látogatóinak.

Délutántól másnap hajnalig pedig Fűre lépni szabad! a Puskás Stadionban. A Múzeumok Éjszakáján bárki tesztelheti focitudását a stadion gyepszőnyegén, a rendezvény idején ugyanis több alkalommal rúghatnak tizenegyeseket profi kapusoknak a bátor vállalkozók. Aki szeretne, leülhet a kispadra, ahonnan néhány nappal korábban még Egervári Sándor adott taktikai utasításokat, vagy bemehet az öltözőbe és megnézheti, hol készülnek a nagy csatákra Dzsudzsák Balázsék.

A rendezvény kiemelt témája az 1954-es 7:1-es magyar-angol mérkőzés. Egy szigorúan őrzött vitrinben látható lesz az a zászló is, amit a 7:1-es meccs előtt Puskás Ferenc kapott az angolok csapatkapitányától.

A Múzeum Éjszakájára szervezett villámtornán pályára lép a Parlament válogatottja, a borászok csapata és a legendás SZÚR, vagyis a színész-újságíró csata sem maradhat el. Az este egyik csúcspontja pedig kétségtelenül az atlantai olimpiai válogatott fellépése lesz. Biztos mindenki emlékszik kik alkották a csaptot! Olyan játékosokból állt az 1996-os válogatottat, mint Lisztes Krisztián, Sándor Tamás, Dragóner Attila, vagy éppen Sáfár Szabolcs.

 Az ELTE Cheerleader Lányok is meghívást kaptak a rendezvényre és örömmel mutatják be ők is tudásukat a mérkőzések szüneteiben.

Muzej_10_logo_vilagos_alapra_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr854589992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása