Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Santa's Cheer Cup

2016.01.05. 16:15 - KRita

Kovácsik Rita vezette cheer csapat idei legeredményesebb versenyüket produkálták a hétvégi Santa’s Cheer Cup-on! Az ELTE Cheer Team tagjai is azon 300 sportoló közé tartoztak, akik látványos koreográfiákat adtak elő a bíráknak és az érdeklődőknek a győri Molnár Vid Művelődési Központban. Az osztrák és magyar csapatokat felvonultató nemzetközi mezőnyben együttesünk több kategóriában is megmérettetett. Mind közül a legnívósabbnak a Coed Team LEVEL 6 számított, ahol közösségünk egy fej-fej melletti küzdelemben múltuk felül osztrák vetélytársunkat.

Eredmények:

  • Double Dance kategória – 1. hely: Hanna és Patrícia
  • Partner Stunt kategória – 1. hely: Bálint és Ivett
  • Group Stunt kategória – 3. hely: ELTE All Girl Group Stunt
  • Coed Team Level 6 kategória – 1. hely: ELTE COED TEAM

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr48243236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása