Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Cheerleading Európa Bajnokság

2016.10.18. 16:55 - KRita

Címkék: sport coed cheer cheerleading ELTE International Cheerleaders

2016 július 2-án Bécsben került megrendezésre a European Cheer Union által szervezett hivatalos Cheerleading Európa Bajnokság ahol 24 ország több mint 3000 sportolója vett részt. Idén az ELTE Cheer Team 45 fővel 6 kategóriában képviseltette magát. Az ELTE Cheer Team nem csak Magyarországot, hanem az egyetemi sportot is képviselte.  Fantasztikus eredménnyel zárult a bajnokság magyarország számára, mert kétszer is fel tudtunk állni a dobogóra. Az ELTE Coed Group Stunt 3. helyezést érte el, ez nem csak fantasztikus eredmény hanem magyarország eddigi legjobb eredménye ebben a kategóriában. Az ELTE Coed Team pedig megszerezte az Európa Bajnokságon a 2. helyezést.  Táncos egységeink is remekeltek a nagyon erős 26 fős mezőnyben. az ELTE Cheer Dance Team 14. helyezést ért el, Hanna és Patrícia 7. helyen végzett, Barbi és Edgár 14. helyen és Karesz és Kinga pedig 15. helyet szerezte meg.

 

Köszönjük a rengeteg támogatást a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubnak és a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetségnek.

képek: https://goo.gl/photos/jUBtqvs5pJEo7H8H7

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr3311818881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása