Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

ELTE Cheer Team Karácsonyi Gála 2017

2018.09.06. 12:07 - KRita

Címkék: budapest egyetem gála cheer cheerleading utánpótlás nevelés ELTE Cheerleaders BEAC cheerfamily rita kovacsik

2017 egy fantasztikus év volt a BEAC Cheerleaderei számára, hiszen a tudatos munka és a sport szeretete egyaránt vezetett oda, hogy 2017-ben több mint 200 sportolóval rendelkezik az egyesületünk. Így elérkezettnek láttuk az időt, hogy 2017 decemberében megrendezzük az első karácsonyi gálánkat, ahol bemutatkoznak csapataink és megköszönjük edzőinknek az egész éves munkájukat. A gála után pedig mindenki egy fantasztikus év lezárásaként indulhat majd neki az új szezonnak. 

Köszönöm az egész scapatnak az egész éves munkát és örülök, hogy a csapat edzőjeként és alapítójaként átélhetem a csodát, amit alkottunk:)

 

képek itt láthatóak: https://photos.app.goo.gl/8YnGgNBbN1UBBoVdA

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr1514225819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása