Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Kínai Cheerleading Világkupa

2019.03.12. 16:36 - KRita

Címkék: budapest sport egyetem dance china performance coed freestyle university nanjing skill pom cheer cheerleading ELTE International Cheerleaders BEAC cheerfamily chinacheeropen rita kovacsik

 

Július 24-26. között Nankingban került megrendezésre a 6. Kínai Cheerleading Világkupa (6th China Cheerleading Open), ahol 15 ország több mint 2500 sportolója mérte össze szurkolói-, és tánctudását. Az ELTE-BEAC cheerleaderei Magyarországról elsőként képviselhették hazánkat ázsiai világversenyen, ahonnan két ezüstéremmel és egy negyedik helyezéssel tértek haza. A 36 fős magyar delegáció július 19-én kelt útra. A csapat a Senior Coed Premier, Freestyle Pom Team és Freestyle Pom Double kategóriákban képviselte egyesületünket és Magyarországot.

Az első két divízióban a 2. helyezettnek járó kupát emelhették magasba, míg a Rózsás Patrícia-Szabó Hanna alkotta páros 12 ellenfelet maga mögé utasítva, az USA, a kategória jelenlegi világbajnoka Japán, és Kína után a 4. helyen végzett.

A versenyt egy „cultural exchange’’ nevű izgalmas programsorozat zárta, ahol a cheerleaderek a többi sportolóval ismerkedhettek és a kínai kultúrába is belekóstolhattak.  Az esemény zárónapján a szervezők több programlehetőséget kínáltak a versenyzőknek, így lehetőség nyílt kipróbálni a kung-fut, a kínai kalligráfiát, az ékszerkészítést is.

„Minden résztvevő egyetért abban, hogy fantasztikus élményekkel gazdagodtunk, és mérhetetlenül hálásak vagyunk azok számára, akik segítettek mindezt lehetővé tenni, és támogattak bennünket.” – nyilatkozta Kovácsik Rita, a Magyar Cheer Szövetség alelnöke, az ELTE-BEAC cheerleader csapatának vezetőedzője.


Képek: https://photos.app.goo.gl/xiastksABWvwtaoi9

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr8814684788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása