Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Csillogó ezüst

2012.05.04. 11:30 - KRita

 Csillogó ezüst

 
 
 
A Spanyolországban megrendezésre került Euroesade egy nemzetközi rendezvény volt, ahol különböző sportágakban mérhették össze a csapatok erőiket. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a Cheerleader verseny során mi képviselhettük Magyarországot, ezért is a legtöbbet vártuk el magunktól. Barcelonába érkezve már lefoglalt szállás várt minket, s az első napi teendőnk ki is merült a városnézésben és a mentális felkészülésben. Másnap a regisztrációt követően elkezdtünk keményen edzeni, s ezt a hasznos és jó szokásunkat megtartottuk egészen a verseny időpontjáig. A déli hangulatnak megfelelően aláfestő zene kísért minden megmérettetést. A közös étkezések alkalmával megismerkedtünk más csapatok tagjaival, akikkel később szívesen futottunk össze egy-egy szórakozóhelyen. Hiszen a rendezvény célja a versengés mellett az volt, hogy kapcsolatépítési lehetőséget biztosítson a résztvevő diákoknak. Szombaton került megrendezésre a Cheerleader verseny, aminek egy fedett sportpálya biztosított helyszínt. Ez esetben a bírák csapata öt lányból állt, ami kezdetben mindenki arcára meglepődöttséget varázsolt. A mi célunk az volt, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk. Bíznunk kellett egymásban és a felkészültségünkben. Feszült várakozással teli néhány perc után felkonferálták minket, s farkasszemet nézve a közönség soraival, az arcunkon sugárzó mosollyal elkezdtünk táncolni. Az eredményhirdetésig a többi csapattal ismerkedtünk, sokan voltak kíváncsiak a cheerleader lányok szereplésére. Amikor bejelentették, hogy második helyezettek lettünk, ugrálva és örömködve szaladtunk átvenni az érmet, majd fényképezkedni kezdtünk az Euroesade kabalájával. Az ezüstérem számunkra szebben csillogott bármi másnál. Az esti ünneplés közben, valamint a hazafelé vezető úton is szívesen gondoltunk vissza a szereplésünkre, s szorítottuk meg az érmet, amikor a nyakunkban függött. Örök emlék marad ez a verseny mindannyiunk számára.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ujvári Nóra
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr644488142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása