Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Az ELTE Cheerleaderei és a SportPont Program

2012.07.17. 12:02 - KRita

kepjpg_1342519263.jpg_960x640

 

 

 

     2012.júlus 3.: Reggel korán keltem,már lázas készülődésben voltam,hiszen indultunk az EFOTTra. A BME K épülete előtt találkoztunk a szervezői stáb többi lelkes tagjával,gyorsan össze is ismerkedtünk. Az első nap volt a legnehezebb,ugyanis a cheerleaderekkel nem csak szórakozni mentünk. A csoportos nyaralás mellé egy kis munka is társult. Frissítő állomásokra lettünk beosztva, ahol a merész, ámde kitartó biciklisek felfrissíthették magukat a forró nyári kánikulában. Késő délután volt mire leértünk Velencére,ekkor jött az egyik legjobb dolog amit egy cheerleader csak álmaiban remélhet,egy trambulin társasága amit jószerrel ki is használtunk minden szabadidőnkben,ugyanakkor az arra látogatóknak is mosolyt csaltunk az arcára kecses és tréfás ugrásainkkal.

     A Sport Pont Program keretein belül sporteszközöket lehetett bérelni, ezért értékes ajándékokat kaphattak a látogatók. Természetesen az ELTE Cheerleader csapatának lelkesítő fellépése sem maradhatott el. Örömmel szolgált számunkra, hogy a Szegedi Egyetem Cheerleader csapata is lelkesen eddz és ők is bemutatták tudásukat, népszerűsítve az egyetemi csapatok jövőjét.

     A csapatunk tagjai felhőtlenül jól szórakoztak ,természetesen mindenki lepirult aztán egészséges barna színnel térhetett haza. A közös bulizás sem maradt el az AXE sátorban és a koncerteken.

     A cheerleader csapatból öten lehetőséget kaptunk, hogy egész héten a Sport Pont Program keretein belül dolgozhassunk és élvezhessük a fesztiváli hangulatot. Minden este koncerteztünk, együtt buliztunk. A szervező csapattal együtt még a Sárkányhajó versenyen is elindultunk és a dobogó második fokára állhattunk fel (szeretném én látni azt a célfotót :P ).
A munka mellett helyet kapott a pihenés is, minden nap strandoltunk és napoztunk a vízparton. Pihenésünket csupán egy óriási vihar zavarta meg, de mit sem törődve ezzel a(z) SPP sátrában ütöttük el az esti esős órákat gitározva és énekleve.

     Talán az utolsó este sikerült a legjobban, amikor megnyugodva, lebarnulva és sikerrel lezárhattuk a hetet. A stáb összes tagjával együtt ünnepeltünk, visszaemlékeztünk a hét legviccesebb és legnehezebb pillanataira. Ez a jó kis csapat mindent megoldott és remélhetőleg sok-sok fiatalt ösztönzött a mindennapi sportolásra.

     A munka kemény volt néha, de a pihenés és ez a remek csapat minden gondot és nehézséget feledtetett. A csapat nevében azt mondhatom, remélem mindenki olyan jól érezte magát a 2012-es velencei EFOTT-on, mint mi, az ELTE CHEERLEDEREI!!!

                                                                                                                                               Ábel Réka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr654661874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása