Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

Ha március, akkor cheer verseny :)

2012.02.19. 18:08 - GyBetti

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén március első hétvégéjén rendezi meg egyetemünk a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, ami egy egyetemek közötti futsal bajnokság. A döntő meccs előtt pedig a cheerleadereké a főszerep, hiszen ha KEK akkor Cheerleader Bajnokság is :)

Az ELTE Cheerleader csapata gőzerővel készül már a megmérettetésre. Egy tánc csak úgy lehet tökéletes, ha mi magunk is látjuk hibáinkat, így hát elkerülhetetlen az, hogy tükör előtt is gyakorolja a csapat a versenyre szánt új koreográfiát, emeléseket és pózokat. Számunkra megtiszteltetés, hogy felavathattuk ( ha nem is elsőnek, de az elsők között :) ) a BEAC-on található éppen hogy elkészült, még festék szagú, patyolat tiszta tükrös termet! Mivel nem egy 15 fős cheerleader csapatra méretezték így kicsit meglepett minket, hogy volt, hogy egy centire kellett táncolni a tükörképünktől, de hát a látvány és a végeredmény miatt megéri a dolog :) Köszönjük mind az ELTE-nek,mind a BEACnak a támogatást a versenyre való felkészülésben :)


 

No meg hát ez most az az esemény, ahol a cheerleadereknek kell szurkolni, úgyhogy , ha érdekel, hogy milyen is lehet egy verseny, ahol M

agyarország hajrálányai mérik össze tudásukat, és a zsűriben pedig Csisztu Zsuzsa ül majd akkor gyere el március 3-án a BEAC pályára és élvezd a sportot! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr134135405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása