Cheerleader blog

A tánc és az akrobatika az életünk része, ha te is igazi cheerleader akarsz lenni. ***********A csapat edzője: Kovácsik Rita 0630/6408301 vagy rita.kovacsik@hotmail.com

Friss topikok

10 éves az ELTE Aerobik Szakosztály

2018.06.29. 15:28 - KRita

Címkék: szülinap egyetem party dance beac aerobik cheer cheerleading ELTE Cheerleaders

2008-ban amikor még csak ötlet volt a fejemben, hogy az ELTE egyetemi közösségének szüksége van aerobikra, nagyon sok barátra és támogatóra leltem, hogy "igen Rita, csinájuk!!! " Ennek eredményeképpen 2018-ra több mint 600-an sportolnak, 8 helyszzínen 15 edzővel az ELTE Aerobikkal, mely nem csak munka, hanem annál sokkal több. Valami olyan érték, mely sok más ember életére volt pozitív hatással és köszönöm hogy ennek részese lehetek.

Mindezek mellett elindult 2009-ben az ELTE Cheer csapat is, mely akkor még csak egy kedves kis ötlet volt és a mai napra 200 sportoló van nálunk az ovis korosztálytól a felnőtt elit versenyzőkig, 6 helyen tartunk edzést 10 edzővel. Jártunk Európa Bajnokságon, Világbajnokságon és mi magunk sem hisszük el, hogy vannak álmok, amik valóra válnak. 

Ennek a szakosztálynak a megalapítása és felépítése az életem meghatározó része volt. Az elmúlt 10 évet szeretném mindazoknak megköszönni a hozzásegített engem az álmaim megvalósításához és mindig hitt bennem, mert a világon bár tökéletes dolgok nincsenek, de ha hiszünk valamiben, akkor az elénk gördülő akadályok is leküzdhetőek..

Képek a 10 szülinapi partyról: https://photos.app.goo.gl/FoB4ahkTUbi9ki496

A bejegyzés trackback címe:

https://cheerleader.blog.hu/api/trackback/id/tr6214082547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása